PTK IS HET NIEUWE BUSINESS CENTER IN HET HART VAN DEN HAAG

Ons gebouw

PTK bestaat uit verschillende ruimtes met diverse afmetingen. De kleinste is ca. 15 m2 en de grootste ruimte is ca. 60 m2. De indeling van PTK is dusdanig dat je makkelijk kan schuiven tussen een grotere en een kleinere ruimte. Elke ruimte beschikt over een vaste internetaansluiting. De vloeren zijn authentieke hard houten vloeren in goed onderhouden staat. Het staat elke huurder vrij de ruimte naar eigen smaak in te richten. Mocht u de ruimte niet zelf willen of kunnen inrichten, dan kunnen wij dat ook voor u verzorgen. Flexibiliteit in ruimte, huurcontract en serviceovereenkomst bij groei en krimp is het uitgangspunt.

Wilt u bij ons flexen? Dat kan voor €10 per uur (excl. btw); neem contact met ons op via info@hartmanbeleggingen.nl voor uw reservering.

Faciliteiten

Keuken & toiletten

Op de tweede verdieping is een kitchenette (vaatwasmachine, waterkoker, Nespresso, magnetron, koelkast) aanwezig voor algemeen gebruik. Op beide etages zijn toiletten aanwezig.

Internet

PTK beschikt over een glasvezelinternetverbinding met vaste aansluitingen in de ruimtes en een draadloze internetverbinding (WiFi) voor alle ruimtes. U moet wel zelf een internetabonnement afsluiten.

Parkeerplaats

Aan de voorzijde van het pand zijn parkeerplekken aanwezig waar u gebruik van kunt maken met een vergunning. De huurovereenkomst is uit te breiden met de mogelijkheid voor een vaste parkeerplek.

Community

Klein, het nieuwe groot.

In het PTK staan ondernemerschap en flexibiliteit bovenaan. In een inspirerende omgeving collega ondernemers ontmoeten, die net als u graag apart maar toch onder hetzelfde dak werken. Een bedrijvige omgeving waar u ondernemers ontmoet met andere disciplines en een leuk afwisselend netwerk opbouwt.

Ook in Middelburg & op Facebook!

Het PTK is een brand. Met onze vestiging in Middelburg en onze Facebook, kunnen wij u ook - kostenloos - helpen om uw naam op het internet te verspreiden. Zo weten anderen u ook snel te vinden.

Huurders

POF Nederland is ontstaan uit drie bestaande bedrijven die al jaren opereren in de telecom- en automatiserings markt. De continue vraag naar verbetering en besparing binnen deze infrastructuur heeft geleid tot een samenwerking waarin POF als transport medium geldt. POF Nederland richt zich op zowel de zakelijke als de particuliere markt waarin de klant centraal staat. Wij zijn gespecialiseerd in advisering en installatie omtrent het transport medium POF en componenten. POF Nederland is exclusief distribiteur van de producten van Home fibre binnen Nederland.

ResultH is in Nederland DE onafhankelijke specialist op het gebied van resultaatgericht werken, dat wil zeggen, door het denken in resultaten bereiken wij resultaten. Wij zijn allemaal ervaren managers en consultants en hebben onze sporen verdiend op diverse cruciale posities in technische (weg en waterbouw) en in ICT projecten. Onze brede kennis van contractmanagement, ontwikkeling, verificatie en validatie, implementatie tot en met beheer is ook beschikbaar in de vorm van gerichte adviesdiensten.

HRM-Partner is als gespecialiseerd search & selectie bureau actief in de bemiddeling van ervaren HR professionals, vast & interim, door geheel Nederland, regelmatig ook met een internationale scope. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende HR posities: HR Adviseur / Business Partner - HR Manager / Directeur - HR specialisten, zoals op het gebied van Recruitment, Employer Branding, Learning & Development, Compensation & Benefits, Arbeidsvoorwaarden, Diversiteit, Mobility, Employability, reorganisatie, Sociaal Plan, CAO, OR, pensioen, organisatieontwikkeling, change, e-hrm, Shared Service Center, HR project/beleid. Wij richten ons op Human Resources professionals met drie of meer jaren relevante werkervaring en voortreffelijke kwaliteiten, zowel in vakinhoudelijke als in relationele zin. HRM-Partner is succesvol, met name bij het vervullen van doorgaans moeilijkere search opdrachten waar getalenteerde HBO'ers of academici voor worden gevraagd.

Legal-Partner is als gespecialiseerd search & selectie bureau actief in de bemiddeling van (Bedrijfs-)juristen, Legal Counsels en Advocaten (vast & interim) in de regio Nederland, regelmatig met een internationale scope. Ook bemiddelen wij (Kandidaat-)notarissen, Legal Managers/Directors, Contractmanagers, (Directie-)Secretarissen, Kantoordirecteuren en specialisten op het gebied van Compliance. Wij richten ons uitsluitend op juridische professionals met drie of meer jaren relevante werkervaring en voortreffelijke kwaliteiten, zowel in vakinhoudelijke als in relationele zin. Legal-Partner is succesvol, met name bij het vervullen van doorgaans moeilijkere search opdrachten waar getalenteerde juristen voor worden gevraagd.

Werkgevers en werknemers bijelkaar brengen, dat is wat wij doen. Werkcontact Outplacementbureau is specialist in verborgen (nog niet gepubliceerde) vacatures. We bemiddelen kandidaten op weg naar een nieuwe, vaste en uitdagende baan en bieden een breed assortiment gespecialiseerde producten en diensten aan. U kunt bij ons o.a. terecht voor re-integratie, outplacement, loopbaanadvies en onderzoek, werving & selectie, executive search en Private Job Search.

DNA Languages is opgericht in 2010 door Anneke Siemons. Zij is al bijna twintig jaar actief in de taalverwervingsbranche. ‘Met de focus op de hoogste kwaliteit hebben we de allerbeste taaltrainers aan ons weten te binden. Waarom? Omdat het uiteindelijk allemaal draait om u. Alleen het beste is goed genoeg voor u! We stoppen pas als het resultaat is bereikt.' DNA Languages biedt taalcursussen aan in meer dan vijf talen om zo het zakelijke succes te verhogen.

Locatie


Het adres van PTK is Nassauplein 11/11A in Den Haag. De straat staat bekend om de vele ambassades en ligt centraal in het historische centrum.

Auto

Aan de voorzijde kunt u tegen betaling parkeren. Hier zijn voldoende plaatsen voor bezoekers aanwezig.

Fiets

Fietsen kunnen worden geplaatst in een afsluitbare stalling naast het gebouw.

OV

Het NS-station Den Haag ligt op 10 minuten loopafstand van PTK. Binnen 3 minuten lopen bent u in de winkelstraten van Den Haag.

Contact

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd om eens een kijkje te komen nemen in het PTK? Vul dan ons contactformulier in. Wij bellen of mailen u dan zo snel mogelijk terug.

Neem contact op