Brochure (incl. prijzen)


Vergaderruimte huren?


Vraag een bezichtiging aan!

PTK IS HET NIEUWE BUSINESS CENTER IN HET HART VAN MIDDELBURG

Wat is PTK?

PTK is er voor ondernemers groot of klein, creatief of dienstverlenend, cultureel of onderwijs, sport of welzijn, maatschappelijk of zorgsector. PTK is een uitermate modern, gerenoveerd gebouw en getransformeerd tot business center, waar de postzegelverkoop verruild is voor hét modern ondernemerschap met de daarbij behorende huisvesting.

Huisvesting op maat met alle faciliteiten en flex- en vergaderruimten. Flexibele huurcontracten met mogelijkheden om per dagdeel, maand, jaar of langer een unit, flexplek of vergaderruimte te huren. Het nieuwe werken is gericht op flexibiliteit. PTK biedt die flexibiliteit in ruimte, huurcontract en serviceovereenkomst, bij groei en krimp.

 

Kantoorruimte

PTK bestaat uit verschillende spaces (ruimtes) met diverse afmetingen. De kleinste  is 11 m2  en de grootste ruimte is 72 m2. De indeling van PTK is dusdanig opgezet dat alle ruimtes groter of kleiner kunnen worden opgeleverd.

Elke ruimte beschikt over een vaste internetaansluiting. De vloeren worden standaard opgeleverd met (harde) vloerbedekking. Het staat elke huurder vrij de ruimte naar eigen smaak in te richten. Mocht u de ruimte niet zelf willen of kunnen inrichten, dan verzorgen wij dat voor u. Flexibiliteit in ruimte, huurcontract en serviceovereenkomst bij groei en krimp is het motto.

Flexspaces kunnen per dag(deel) gehuurd worden. Met een abonnement huurt u ze voor een langere, niet per definitie, aansluitende periode.

Faciliteiten


Drinks en Bites

Op de eerste verdieping is een ontmoetingsruimte met bijbehorende kitchenette. Voor algemeen gebruik is een Nespresso apparaat, waterkoker en vaatwasmachine aanwezig.

Vergaderruimtes

In PTK zijn drie ingerichte vergaderruimtes aanwezig. Hier kan met 2 tot 25 personen worden vergaderd. De ruimtes kunnen bij de receptie per uur, dag(deel) of avond worden gehuurd door zowel huurders als door gebruikers van buiten het gebouw. Catering en beamer worden in overleg met de receptie verzorgd.

internet

PTK beschikt over een glasvezelinternetverbinding met vaste aansluitingen in de ruimtes en een draadloze internetverbinding (WiFi) voor de flexspaces en de vergaderruimte.

Parkeerplaats

Aan de achterzijde van het pand is een eigen parkeerterrein aanwezig. De huurovereenkomst is uit te breiden met de mogelijkheid van een vaste parkeerplek midden in het centrum.

Receptie

Op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur is de receptie van PTK bemand. De receptionist(e) zorgt voor de ontvangst van bezoekers en verspreiding van de post en andere facilitaire zaken.

Community

Klein, het nieuwe groot.

In PTK staan ondernemerschap en flexibiliteit bovenaan. In een inspirerende omgeving collega ondernemers ontmoeten, die net als u graag apart maar toch onder hetzelfde dak werken. Een bedrijvige omgeving waar u ondernemers ontmoet met andere disciplines en een leuk afwisselend netwerk opbouwt.

Werk out of the box!

De deuren van de ruimtes zijn transparant gehouden. Op deze manier kunt u op het glas met uw bedrijfslogo uw eigen bedrijfspresentatie maken. Anderen weten u snel te vinden.

Huurders

d’Arta is voor 100% een familiebedrijf, met het hoofdkantoor en de belangrijkste productielocatie in het het midden van Vlaanderen, één van de meest productieve en diverse agrarische gebieden van Europa. Hier wordt maar liefst 30% van de totale Europese productie aan diepvriesgroenten geteeld. Onze tweede productielocatie bevindt zich in Portugal, de ideale plek voor de teelt van mediterrane gewassen zoals broccoli, paprika’s, courgettes, tomaten en aardbeien. Als familiebedrijf nemen wij beslissingen op lange termijn en investeren wij in innovatie, kwaliteit en groei.

Redbrook Engineering is een technisch Projectenbureau dat Engineering & Design opdrachten uitvoert binnen verschillende branches. We zijn onder andere actief in de machinebouw, de scheepsbouw, bij scheepstoeleveranciers, bij ingenieursbureaus, de maakindustrie, de chemische industrie, de bouw, civiele techniek en de installatietechniek. Redbrook heeft zich daarbij gespecialiseerd in de aanpak van locatiegebonden projecten. Klant- en medewerker tevredenheid, een persoonlijke benadering, uitdagende projecten en volop kansen op persoonlijke ontwikkeling staan hierbij centraal.

Momenteel lijken de online mogelijkheden zich met de dag uit te breiden en wij worden hier persoonlijk heel gelukkig van. Nieuwe technieken, nieuwe apparaten, trends en ontwikkelingen, we houden het bij en kijken hoe we het in projecten kunnen gebruiken om een website beter te maken. We bedenken, ontwerpen en bouwen al meer dan 10 jaar websites en webshops en het verveelt geen dag, sterker nog, de speeltuin groeit en groeit maar door. Onze passie is het samen met onze klanten ontwikkelen van websites die van duidelijke meerwaarde zijn voor het bedrijf.

U kunt via Deskbookers vergaderruimtes of flexplekken bij ons huren. Klik op "Huur nu!" boven in de navigatiebalk voor meer informatie.

U kunt via Het Coachhuis coachruimtes bij ons huren. Klik op het logo van Het Coachhuis hierboven op voor meer informatie.

Sinds 1892 is JB Diesch de maker van de Echte Zeeuwse Boterbabbelaar, ambachtelijke lekkernijen in een traditionele verpakking. Nu zijn er ook nieuwe, eerlijke en heerlijke chocoladerepen.

Sinke & Christ Bewindvoeringen is een organisatie gespecialiseerd in het beheren van de financiën en bezittingen van particulieren. Wij werken in heel Zeeland, maar ook West-Brabant behoort tot ons werkgebied. Ons streven is om rust en overzicht te creëren voor onze cliënten door de financiële situatie te stabiliseren met de daarvoor beschikbare middelen. Professionaliteit, betrokkenheid en betrouwbaarheid zijn de kernwaarden van Sinke & Christ Bewindvoeringen. Wij zijn een kleinschalig kantoor en maken ons sterk voor de belangen van onze cliënten met een persoonlijke benadering. Daarnaast vinden wij het belangrijk om open en transparant te zijn. Dit doen wij onder andere door inzicht te geven in de door ons verrichte werkzaamheden.

B&M Budgetbeheer wil zich verder uitbouwen als een betrouwbare partner op het gebied van budgetbeheer. Hierbij staan onze cliënten centraal en willen we hen hulp bieden op financieel gebied als ze het (even) niet zien zitten. De handen in ons logo geven deze hulp symbolisch aan. Daarnaast willen we onze cliënten veiligheid en geborgenheid bieden wat de boog boven B&M moet weergeven. De kleur bruin geeft hierbij de rust.

Mijn naam is Huibrecht Boluijt en ik ben sinds 2001 als Gezondheidspsycholoog werkzaam. Onder de naam Psychologenbureau Boluijt houd ik vanaf 2006 praktijk in Middelburg. Naast mijn psychodiagnostische en therapeutische werk als psycholoog ben ik ook werkzaam als sportpsycholoog. Ook geef ik lezingen en verzorg ik colleges in het hoger onderwijs over verschillende deelgebieden uit de Psychologie.

Ik ben lid van het NIP, het Nederlands Instituut van Psychologen, de beroepsvereniging van gekwalificeerde psychologen. Tevens ben ik gerechtigd tot het dragen van de titel Registerpsycholoog NIP Arbeid & Organisatie en bezit ik de aantekening Psychodiagnostiek. Ook ben ik geaccrediteerd door Europsy. Dit is een Europese certificering voor psychologen, ontwikkeld door de Europese Federatie van Psychologen Verenigingen (EFPA). EuroPsy biedt uniforme richtlijnen voor vakbekwaamheid en ethiek, die worden onderschreven door de nationale psychologen-verenigingen van de 36 landen (inclusief alle EU-landen) die lid zijn van de EFPA. Daarnaast ben ik geregistreerd bij de NFG, de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg.

Locatie


Het adres van PTK is Lange Noordstraat 48 in Middelburg. De straat staat bekend om zijn galerieën en vele monumenten en ligt centraal in het historische centrum.

Auto

Aan de achterzijde van het pand is een privé parkeerterrein aanwezig. Op dit terrein zijn plaatsen voor bezoekers gereserveerd. Huurders van PTK kunnen tegen een maandelijkse vergoeding een vaste parkeerplaats huren.

Fiets

Fietsen kunnen worden geplaatst in de fietsenstalling achter het gebouw. Verder zijn er aan de voorkant van het pand leunbeugels geplaatst.

OV

Het NS-station Middelburg ligt op 10 minuten loopafstand van PTK. Binnen 7 minuten lopen bent u bij de bushalte.

Contact

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd om eens een kijkje te komen nemen in PTK? Vul dan het contactformulier in, dan bellen of mailen wij u zo snel mogelijk terug voor een afspraak.

Neem contact op